• De/En
    Deutsch
    English
  • Products
  • Recipes
  • World of sugar
    Downloads & Videos The nutritional role of sugar
  • About
    The sweet side of Austria Sugar Refineries Sugar Beet Processing History Sustainability
  • B2B
    Industry Gastronomy & Hotel industry
    Contact
    Contact us

    Visit our social media profiles

Erdbeer-Kokos-Marmelade

Ingredients

  • 800 g Erdbeeren
  • 200 ml Kokosmilch (Dose)
  • 3 Esslöffel Kokosetti
  • 3 Esslöfffel Kokoslikör
  • 500 g Wiener Gelierzucker 2:1

Cooking

Erdbeeren waschen, trockentupfen, putzen und in einen großen Einkochtopf geben. Eine Dose Kokosmilch öffnen, umrühren und 200 ml davon zu den Erdbeeren geben. Gelierzucker zugeben und alles mit dem Stabmixer pürieren. Zum Kochen bringen und unter Rühren ca. 4  Minuten kochen lassen. Gegen Ende der Kochzeit die Kokosetti und den Kokoslikör beigeben. Gelierprobe machen! Heiß in vorbereitete Gläser abfüllen.

Share or print this recipe

more recipes

Sour cherries with coconut

Lavender dream - peachjam with lavender flowers

Apricot Chutney

Apricot Dumplings with breadcrumbs

Lavender dream - peachjam with lavender flowers

Raspberry-Prosecco jam with lemon balm

All recipes

Newsletter

Would you like to stay up-to-date and receive sweet information?

Sign in now

Get social

Visit us on Facebook, YouTube, Instagram and Pinterest and find out more

© 2025 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Imprint
  • Data protection
  • AGB
  • Cookie settings

AGRANA Zucker GmbH

Josef-Reither-Straße 21-23, 3430 Tulln

Tel.: +43-2272-602-12033

E-Mail: marketing@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".