• De/En
    Deutsch
    English
  • Products
  • Recipes
  • World of sugar
    Downloads & Videos The nutritional role of sugar
  • About
    The sweet side of Austria Sugar Refineries Sugar Beet Processing History Sustainability
  • More
    B2B
    Industry Gastronomy & Hotel industry
    Contact
    Contact us

    Visit our social media profiles

Bunte Sommermarmelade

Ingredients

  • 250 g Kiwis
  • 500 g Erdbeeren
  • 250 g Himbeeren
  • 500 g Wiener Gelierzucker 2:1
  • 3 – 5 Minzeblätter

Cooking

Kiwis schälen, in Stücke schneiden und zusammen mit den Erdbeeren und Himbeeren pürieren. Minzeblätter fein hacken und mit der Fruchtmasse und dem Gelierzucker in einem großen Topf unter Rühren zum Kochen bringen. 4 Minuten sprudelnd kochen lassen. Gelierprobe machen.

Noch heiß in vorbereitete Gläser füllen und sofort verschließen.

Share or print this recipe

more recipes

Rhubarb syrup

Lavender dream - peachjam with lavender flowers

Raspberry-Prosecco jam with lemon balm

Apricot Dumplings with breadcrumbs

Lavender dream - peachjam with lavender flowers

Apricot Chutney

All recipes

Newsletter

Would you like to stay up-to-date and receive sweet information?

Sign in now

Get social

Visit us on Facebook, YouTube, Instagram and Pinterest and find out more

© 2025 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Imprint
  • Data protection
  • AGB
  • Cookie settings

AGRANA Zucker GmbH

Josef-Reither-Straße 21-23, 3430 Tulln

Tel.: +43-2272-602-12033

E-Mail: marketing@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".